Nixxes, Sony'e PS4 Oyunlarının PC Portlarında Yardım Edecek

Resmi ağızdan teyit geldi

Sony bu ayın başında sürpriz bir açıklama yaparak Nixxes Software'i satın aldığını duyurmuştu. Sony daha önce kendisi için oyun geliştiren stüdyoları bünyesine katıyordu ama Nixxes Software gibi ihtisası farklı platformlardaki oyunları PC'ye portlamak olan bir stüdyonun satın alınması kafalarda bazı düşüncelerin belirmesine neden olmuştu.

Rise of the Tomb Raider, Deus Ex: Mankind Divided ve Shadow of the Tomb Raider gibi bir çok oyunu PC'ye portlayan Nixxes bu konuda son derece başarılı bir stüdyo.

Jim Ryan'ın Famitsu'ya verdiği röportaj da Nixxes'in satın alınma sebebini açıkça ortaya koydu: "Henüz oyunlarımızı PC'ye getirme çabalarımızın çok erken aşamalarındayız ama durumdan son derece memnunuz ve bize bu konuda yardımcı olması için Nixxes ile birlikte çalışmaya sabırsızlanıyoruz" demiş Ryan.

Sony'nin şimdiye kadar PC'ye portladığı iki oyun oldu, bunlar Horizon Zero Dawn ve Days Gone. Duyurulacak bir sonraki oyunun Uncharted 4 olacağı düşünülüyor ama PC'de görmek istediğimiz o kadar çok PS4 oyunu var ki hangisini duyururlarsa duyursunlar güzel olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum