No Man's Sky'ın Geliştiricisi Hello Games Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

"Heyecan verici, büyük ve eğlenceli"

No Man’s Sky’ın yeni büyük güncellemesi ile evrene VR desteği ekleyecek olan Hello Games, stüdyo yöneticisi Sean Murray aracılığı ile yeni bir oyun üzerinde çalıştıklarını açıkladı.

Murray: “No Man’s Sky için hala çok heyecanlıyız ve üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Fakat şimdiden üzerinde çalıştığımız başka projelerimiz de mevcut. Şu an bizim için bir yan proje olan The Last Campfire’ı tamamlamaya çalışıyoruz. Bununla birlikte oldukça eğlenceli, heyecan verici ve büyük bir projemiz de mevcut. Fakat hala küçük bir ekibiz. Tasarladığımız her şeyi aramızda halletmeye çalışıyoruz zira bu işi çok seviyoruz. Bu kadar projeyle aynı anda uğraşıyor olmamızın sebebi ise bu projelerin bizi heyecanlandırıyor olması. Şu anda bulunduğumuz nokta burası.”

Kötü günlerini geride bırakan No Man’s Sky’ın ardından Hello Games’in eli bir nebze de olsa rahatlamış durumda. The Last Campfire isimli oyun, ekibin “Hello Games short” adını verdiği kısa soluklu oyunların ilki olacak. The Last Campfire’ın içerisinde doğada kaybolan maceracılarımızı özgürlüklerine ulaştırmaya çalışacağız. Oyunun Steam sayfasına da şuradan ulaşabilirsiniz.

“Eğlenceli, büyük ve heyecan verici” projenin ne olduğu ise gizemini koruyor. Bakalım Hello Games’in ellerinden çıkacak yeni oyun başarılı olabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum