No Man's Sky'ın Yeni Güncellemesinde Light No Fire İzleri Var

Bu daha Worlds Part 1

Hello Games, No Man's Sky için Worlds Part 1 adında yepyeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme hem gezegen çeşitliliğini artırıyor, hem de oyuna Starship Troopers'dan fırlamış gibi görünen böcek avları ve ayrıca alev saçan mech de ekliyor.

Bildiğiniz gibi No Man's Sky'ın geliştiricisi Hello Games şu aralar yeni gezegen simülasyonu Light No Fire üzerinde de çalışıyor, işte oradan bazı esinlenmeler de var bu güncellemede. "Light No Fire üzerinde çalıştığımız beş yıl içinde yeni şeyler öğrendik ve bunları No Man's Sky'a da yansıtıyoruz" diyor Sean Murray.

Örneğin hava durumuna bağlı olarak gökyüzü oluşturan yeni bulut teknolojisi, kendi rüzgar türlerine sahip gezegenler, havaya tepki veren dinamik dalgalar, geliştirilmiş okyanuslar bunlardan bazıları.

Buna ek olarak gezegenlerde artık daha dramatik fırtınalar, tayfunlar gibi amosferik olaylar görülebilecek. Örneğin fırtına sırasında bulutlar daha yakınlaşacak, dalgalar daha yüksek olacak. Ayrıca Worlds Part 1 ile oyuna daha yeni faunalar da ekleniyor.

Bu güncellemenin adındaki Part 1 kısmı daha çok gezegen güncellemesi geleceğinin de bir göstergesi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum