No Rest for the Wicked’in Erken Erişim Tarihi Ertelendi

İlk çeyrekten 2. çeyreğe transfer oldu

Ori and the Blind Forest’ın geliştiricisi Moon Studios’un yeni oyun No Rest for the Wicked için erken erişim takvimi 2024’ün ilk çeyreği olarak açıklanmıştı. Ancak ufak bir erteleme söz konusu.

Ertelemeyle ilgili bilgi Take-Two Interactive’in mali durum raporunda paylaşılmış durumda. Raporda, No Rest For the Wicked’ın çıkış tarihi “Q1 Fiscal 2025” olarak yer alıyor -ki bu da Nisan-Haziran 2024 döneminde çıkacağı anlamına geliyor. Bir başka ifadeyle oyun birkaç ay ertelenmiş.

IGN de Take-Two CEO’su Strauss Zelnick’e ertelemeyi sormuş ve “Evet, oyunu 1 çeyrek erteledik. Her zaman olduğu gibi daha fazla cilalamaya ihtiyaç duyulduğunu düşündüğümüzde erteliyoruz ve böylece olabilecek en iyi hale getirebileceğimizi ve oyunculara daha etkileyici bir deneyim sunabileceğimizi düşünüyoruz” şeklinde bir cevap almış durumda.

Sonuç olarak, No Rest for the Wicked ile buluşmak için birkaç ay daha bekleyeceğiz. Mart ayında gerçekleştirilecek “Wicked Inside” gösterimiyle oyun hakkında daha fazla detay paylaşılacağı belirtiliyor. Bakalım neler göreceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum