Noclip'in Yeni Belgeseli The Outer Worlds'ün Hikayesini Anlatıyor

Konsept aşamasından yaratım aşamasına

Oyun dünyasıyla ilgili birbirinden başarılı belgeselleriyle tanıdığımız Noclip'in yeni konuğu Obsidian Entertainment'ın başarılı rol yapma oyunu The Outer Worlds oldu. Noclip, The Outer Worlds'ün hikayesini beş parça halinde anlatacak ve belgeselin bu bölümleri Nisan ayı boyunca aralıklarla yayınlanacak.

Belgeselin ilk bölümü "Konseptten Yaratıma" ismini taşıyor ve The Outer Worlds fikrinin ortaya çıkışını, prototip çalışmaları, oyunun ilkel halini, hangi fikirlerden beslendiğini vs anlatıyor. Noclip'in belgeselleri zaten hep detaylı ve üst kalitede oluyor, bu ilk bölüm de gerçekten harika olmuş.

Videoya oyunun yönetmenleri Tim Cain ve Leonard Boyarsky'nin de son derece değerli yorumları eşlik ediyor. Bence bu belgeseli sadece The Outer Worlds'ü sevenlerin değil, oyun dünyasına, oyun geliştiriciliğine ilgi duyan herkesin izlemesi lazım.

Her ne kadar Cain ve Boyarsky'nin ismi Obsidian'la birlikte anılıyor olsa da, ikilinin daha önce Troika Games'i kuran üç isim arasında olduğunu ve Arcanum: Of Steamworks and Magick Obscura, The Temple of Elemental Evil ve Vampire: The Masquerade – Bloodlines gibi işlere imza attıklarını da belirtmek lazım. Belgeselde de bu konuya değinilmiş zaten.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum