Norman Reedus'a 20 Milyon Dolarlık The Walking Dead Teklifi

Yeni başrol arayışı başladı

Amerikan televizyonunun en çok konuşulan dizisi olan The Walking Dead'in olumsuz gidişatı dur durak bilmiyor. Sorunlar düşük reytinglerden oyuncu kaybına doğru sert bir geçiş yaptı. Başrolde seyrettiğimiz Andrew Lincoln'ün ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı. Dolayısıyla AMC yeni bir başrol bulmak üzere kolları sıvadı. 

Gelin hemen kısa bir özet geçelim. The Walking Dead'in olumsuz gidişatının oyuncuları eklediğine dair ilk belirtileri Maggie Greene'ye hayat veren Lauren Cohan'in gündeme gelmesiyle fark ettik. Sevilen oyuncu taleplerinin karşılanmamasının ardından yeni sezonda ABC'de ekrana gelecek Whiskey Cavalier için anlaşma yaptı. Böylece The Walking Dead'deki ekran süresi azaltılmış oldu. Asıl darbe ise Rick Grimes'a hayat veren Andrew Lincoln'den geldi. Dizinin yükünü sırtlanan bu oyuncunun dokuzuncu sezondan sonra seyircilere veda edeceği ortaya çıktı. Dolayısıyla ekibi yeni bir başrol bulma telaşı sardı. Akla gelen ilk isim Norman Reedus oldu.

Son iddialara bakılırsa Daryl Dixon'ı canlandıran oyuncuya başrolü üstlenmesi için 20 milyon dolar teklif edildi. Onun "evet" demesi durumunda senaryo bu gidişata göre şekillendirilecek. Sezon finalinde Rick Grimes'a veda etmemizin ardından olayların onun etrafında şekillendiği bir düzen kurulacak. Fakat sevilen oyuncunun henüz net bir cevap vermediği, teklifi değerlendirmek için zaman talep ettiği söyleniyor.

Bakalım The Walking Dead'in yeni başrolü Norman Reedus olacak mı? Daha da önemlisi Rick Grimes olmadan hikaye nasıl devam edecek?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum