Nusret Bu Sefer De Destiny 2'de Karşımıza Çıktı

Salty Bae şimdi de Destiny 2'de

Seversiniz, sevmezsiniz, o kısım size kalmış ama bu Nusret Gökçe'nin dünya çapında bir fenomen olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Özellikle de inanılmaz başarılı bir PR çalışması olan Tuzlama hareketi sayesinde daha önce görülmemiş bir başarıya imza attığını söyleyebiliriz. Bu hareket öylesine meşhur oldu ki birbirinden ünlü futbolcuların gol sevinçlerinde tuzlama hareketi yaptığını gördük, ünlü sanatçılar katıldıkları talkshow'larda bu hareketi sergilediler, bir çok kişi bu hareketi taklit etmeye başladı vs.

Nusret'i bundan kısa bir süre önce Narcos dizisinin üçüncü sezonunun tanıtım videosunda yine etleri tuzlarken görmüştük ama kendisiyle bir video oyununda, özellikle de bu kadar büyük bir oyunda karşılaşacağımız aklımızın ucuna bile gelmemişti. Destiny 2'de karakterimize yaptırabildiğimiz emote hareketleri arasında bulunan Salty isimli hareketi görünce şaşırmış olmalısınız, çünkü artık Destiny 2'de de tuzlama yapabiliyorsunuz :)

Ne yalan söyleyeyim, bence oldukça da eğlenceli bir hareket olmuş. Sonuçta artık neredeyse dünyada bu hareketi tanımayan yok ve kendisi artık popüler kültürün bir parçası. Ben bunun Destiny 2 ile de sınırlı kalmayacağını ve başka oyunlarda da bir şekilde karşımıza çıkacağını düşünüyorum artık.

Salty hareketini aşağıdaki videoda seyredebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum