Nvidia, GeForce RTX İle Birlikte Death Stranding Veriyor

Yeni ekran kartı düşünenlere müjde

NVIDIA, PC oyuncularıyla da buluşmaya hazırlanan ve merakla beklenen Death Stranding’in bundle paketini ve oyun için Game Ready Sürücüsünü yayınlayacağını duyurdu. GeForce RTX grafik kartları, masaüstü veya dizüstü oyun bilgisayarı satın alanların yararlanacağı DEATH STRANDING bundle paketi, sınırlı bir süre için geçerli olacak.

Öte yandan NVIDIA, Death Stranding için yeni Game Ready Sürücüsünü de yayınladı. Bu son güncellemeyle, üç yeni G-SYNC uyumlu ekran desteği ve 10 oyun için “tek tıkla” optimum ayar desteği (OPS) de sunuluyor.

NVIDIA, 505 Games ve Kojima Productions’ın duyurduğu DEATH STRANDING Yolculuğunuza Başlayın paketinden, GeForce RTX 2080 Ti, 2080 SUPER, 2080, 2070 SUPER, 2070, 2060 SUPER veya 2060 grafik kartlarını; bu donanımdaki dizüstü ya da masaüstü bilgisayarları satın alan oyun tutkunları sınırlı bir süre için faydalanabilecek.

Oyun severler, paket dahilinde, Death Stranding’in indirilebilen PC sürümüne ait birer Steam kodu alacaklar. Bugün itibarıyla başlayan DEATH STRANDING Yolculuğunuza Başlayın fırsatı, 29 Temmuz 2020’ye kadar devam edecek. Nvidia'nın TR sitesinden katılımcı mağazaları görmek mümkün.

Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima ve stüdyosu Kojima Productions yapımı Death StrandingG, son zamanlarda oyun dünyasında büyük ilgiyle karşılanıyor. DLSS 2.0 sayesinde tüm RTX GPU’lar, 1440p’de 100+ FPS veya 4K’da kusursuz 60+ FPS görüntüleri mümkün kılarak oyuna önemli ölçüde performans artışı sağlayacak. Bunun yanı sıra oyun dünyasında bilinirliği yüksek bir başka ismin bu oyuna katkıları, oyun geliştiricilerinin iddiasını kanıtlar nitelikte.

Death Stranding'in Steam fiyatının 400 lira olduğunu düşünürsek, özellikle de bu aralar hem ekran kartı satın almayı düşünen, hem de oyunu satın almak isteyenler için harika bir fırsat olmuş.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum