Nvidia GTX 1000 Serisi Ekran Kartları Artık Dizüstünde de Var

Dizüstünde üstün performans

Ekran kartı dendiği zaman akla ilk gelen firma Nvidia, yeni Pascal mimarisi ile tasarlanan GTX 1000 serisi ekran kartlarını dizüstü bilgisayarlara uyarladı. Artık dizüstü bilgisayar alırken de Nvidia’nın üstün performanslı yeni GTX 1000 serisi ekran kartlarına sahip olabileceksiniz.

Nvidia’nın yeni nesil GTX 1000 serisi ekran kartları, gücünü aldığı Pascal mimarisi ile rakiplerinin çok önünde bulunuyor. Önceki nesil ekran kartlarından neredeyse 3 kat daha fazla performans alınabilen yeni seri ekran kartları, dizüstü bilgisayarların performansını arttırmak için üretildi.

Çoğu oyuncunun dizüstü tercih ettiği bir gerçek. Ancak Nvidia’nın dizüstü için geliştirdiği yeni GTX 1000 serisi ekran kartları ile bu tercih değişebilir. Çok daha üstün performans verebilen yeni dizüstü bilgisayarlarla, artık oyuncular masaya bağlı kalmadan üstün performansı yakalayabilecekler. Ayrıca bu duruma en çok sevinenler dizüstünde VR deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılar olacak. Yeni ekran kartları, VR performanslarını tam 3 kat kadar arttırmış bir şekilde geliyorlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum