Nvidia, Yeni Red Faction Oyununu Sızdırmış Olabilir

Red Faction Evolution yakında duyurulacak gibi

Red Faction serisinde uzun bir dönemdir yeni bir oyun yok, Remarstered versiyonunu yeni bir oyun olarak değerlendirmediğimiz taktirde tabii. Serinin son oyunu 2011 yılında çıkan Red Faction Armageddon'du ve 8 yıldır yeni oyun gelmedi. Ama bu durum yakın bir dönemde değişebilir. Nvidia'nın Ancel teknolojisi ile ilgili sayfasında, desteklenen oyunlar listesinde Red Faction Evolution isimli bir oyunun da yer aldığı görülüyor.

Hal böyle olunca, yeni Red Faction oyununun da yakında duyurulacak oyunlardan olması bekleniyor. Bunun için ilk akla gelen etkinlik de haliyle artık 2 hafta kadar bir süre kalan E3 2019 oluyor.

Aslında genelde iddialara temkinli yaklaşmak gerektiğini belirtiyoruz bu tarz haberlerde. Ama burada Nvidia'nın sitesinde halen yer aldığı görülüyor ve olmayan bir oyun için böyle bir listeleme yapmayacakları tahmin ediliyor. Yine de dağıtımcı THQ Nordic veya geliştirici Voliton tarafından bir duyuru yapılana kadar iddia olarak zikredilmeye devam edecek bu yeni oyun.

THQ Nordic'in E3 2019'da yeni oyunlarla boy göstereceğini biliyoruz. Bunların arasında Red Faction Evolution da olacak mı bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum