Obsidian’in Yeni Oyun Duyurusu Yolda: Project Louisiana

Yeni bir RYO mu?

Fallout: New Vegas, South Park: The Stick Of Truth ve Tyranny gibi birbirinden sevilesi RYO’ların güzide yapımcısı Obsidian Entertainment hem sosyal medya hesaplarından hem de resmi internet sitesinden yeni bir oyunun ilk ipuçlarını verdi: Project Louisiana.

Obsidian’in paylaştığı resme baktığımızda bir pipo (hayır, balta değil o) ve bir buğday sapı görüyoruz. Hemen altındaysa “I used to dream that when my god came back, he would forgive us. That’s the trouble with dreams. Sooner or later, we all have to wake up,” (Tanrım geri döndüğünde hepimizi affedeceğine dair rüyalar görürdüm. Rüyaların sorunu da burada yatar. Er ya da geç hepimiz uyanmak zorundayızdır.) kelimeleri yer alıyor.

Louisiana adını gören oyun severler “Yeni bir Fallout mu geliyor yoksa?” çığlıkları eşliğinde tren istasyonlarına doğru koşmaya başladı bile. Yayınlanan görseli yakından inceleyenlerse işe daha sakin yaklaşıyor. Ben de onlardan biriyim.

Eğer Pillars Of Eternity’yi oynadıysanız pipo ve buğday sapı size otomatikman Eder adlı yoldaşımızı çağrıştıracaktır. Kendisi sık sık tanrısıyla ilgili sözler de sarf ederdi hatta. O yüzden önümüzdeki günlerde yapılacak duyurunun Pillars Of Eternity 2 olacağına neredeyse kesin gözüyle bakıyorum.

Ah keşke yanılsam da bu adamların elinden yeni (ve gerçek) bir Fallout görsek…

Eder - Pillars Of Eternity & White March

YORUMLAR
Parolamı Unuttum