Obsidian Yeni Nesil Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor!

İş ilanından al haberi…

Project Eternity ile Kickstarter’da 3,986,929 Dolar toplayarak bir rekora imza atan Obsidian Entertainment yeni oyunu için çalışmalara başlamış da haberimiz yokmuş. Geliştiricinin web sitesinde yer alan ilana göre firma eşsiz bir yenil nesil oyun hazırlamak için bölüm tasarımcısı aranıyor.

Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas ve son olarak da Dungeon Siege III ile karşımıza çıkan Obsidian'ın yeni oyunu, iş ilanından anladığımız kadarı ile Rol Yapma/Aksiyon türünde olacak. Bunu nereden biliyorsunuz derseniz aranan bölüm tasarımcısının görevler veQuest’lerin yanı sıra önceden tasarlanmış sahneler ile karşılaşmaların üstesinden gelebilecek seviyede olması gerektiği, bunun yanında da rol yapma ve aksiyon oyunlarını severek oynayan biri olmasının dikkate alınacağı açıklamasından diye cevap veririz size.

Hakkında henüz başka bir bilgiye sahip olmadığımız yeni Obsidian Entertainment oyunu için yeni gelişmeler yaşandığı taktirde sizi haberdar edeceğiz ki mevzu bahis iş ilanına göz atmak isterseniz o da şurada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum