Oculus Rift'le Zombi Oyunundan Korku Dolu Anlar

Korkan insan doğallığı.

VR cihazlarının çıkması ile uygun şartlarda oyun oynayan insanların tepkilerini kaydetmek ve video yapmak da ayrı bir moda oldu.

Bu tür videolar hem insanların doğal tepkilerinin eğlenceli yanlarını gözler önüne seryor hem de VR cihazlarının ne kadar keyifli bir deneyim sunduğunu gösteriyor. Zero Latency isimli bir firma oyunculara Oculus Rift ile öyle gerçekçi bir deneyim sunuyor ki bunu yansıtmak için bayan bir oyuncunun tepkilerini videoya çekip yayınlamak en iyi reklam yöntemi olmuş diyebiliriz.

Oyuncuyu boş ve geniş bir odada, Oculus Rift, kulaklık ve haraket sensörlüsilah ile yalnız bırakan firma fazlasıyla gerçekçi bir zombi oyunu ile size harika bir deneyim yaşatıyor. Oyunu oynarken kendinizi o kadar çok kaptırıyorsunuz ki verdiğiniz korku ve heyecan dolu tepkilerin gerçekliği ve tabii biraz da komikliği gerçekten de tam videoya çekmelik oluyor. Oyunu oynayan bayan bir oyuncunun verdiği tepkileri aşağıdan izleyip hem heves edebilir hem de eğlenebilirsiniz. Biraz daha aşağıda ise firma ve sunduğu deneyimler ile ilgili 2 bir video daha bulacaksınız. İyi seyirler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum