One-Punch Man: Road to Hero, Aksiyonu Mobil Platformlara Taşıyacak

Saitama'nın keli parmaklarımızın ucunda

Son dönemlerin en popüler animelerinden biri olan One-Punch Man’in ikinci sezonunun da sonlarına yaklaşıyoruz. Üçüncü sezonun gelişini beklemek büyük bir azap olacağından, yapımcılar bu dönemi eğlenceli bir mobil oyun ile geçirmemizi sağlayacak.

“One-Punch Man: Road to Hero” adı verilen mobil oyun, Oasis Games tarafından geliştirilecek ve animenin ikinci sezonunun tamamlanmasının ardından piyasaya sürülecek. Sıra tabanlı bir kart oyunu olacak mobil oyunda, animeden tanıdığımız 50 farklı karakteri toplayabilecek ve karakterlerimizi güçlendirebileceğiz.


iOS ve Android platformları üzerinde çıkış yapacak oyunda, önemli savaşların tekrarlarını kaydedip arkadaşlarınızla da paylaşabileceksiniz. Oyun henüz çıkış yapmamış olsa da buradaki linke tıklayarak oyunun ön kayıt sitesine gidebilir, mail adresiniz ile sürece kayıt yaptırabilirsiniz. Oasis Games, ön kayıt yaptıran tüm oyunculara özel bir sürpriz de hazırlayacak.

One-Punch Man: Road to Hero, animedeki hikayenin tamamını oyunculara tekrar yaşatmayı amaçlıyor. Animeden tanıdığımız karakterlerin ses sanatçılarına da ev sahipliği yapacak oyun, ilk sezondaki hikayeyi takip edecek. Oasis Games, bir süre sonra 2. sezonu da oyunun içerisine eklemeyi planlıyor.

YORUMLAR
fdnfdnfdnn
6 Temmuz 2019 05:37

neden bilmiyorum ama bu anime beni özellikle çok sarıyo.

Parolamı Unuttum