Ori and the Will of the Wisps'i Oynayanların Sayısı 2 Milyonu Aştı

Moon Studios oyundan sayılar paylaştı

Microsoft ve Moon Studios, Ori and the Will of the Wisps oynayanların sayısının 2 milyonu aştığını açıkladı. Açıklamayı "Ori şu kadar sattı" diye yapmamalarının sebebiyse oyunun ilk gününden beri Game Pass'e dahil olan oyunlardan biri olması. Yani oyuncuların büyük bir çoğunluğu ekstradan oyunu satın almadan oynuyor. Oyun ayrıca Steam üzerinde de böyle bir oyun için oldukça uygun bir fiyatla satılıyor.

Ori and the Blind Forest'in devamı olan Ori and the Will of the Wisps 11 Mart'ta çıkmıştı, yani 2 milyon oyuncuya ulaşması sadece üç buçuk ay sürmüş ki bu da önemli bir başarı.

Moon Studios'un paylaştığı sayılara göre bugüne kadar 14.5 milyon saatlik oyun oynanmış ve oyuncular 240 milyon kez ölmüşler. Bu da kişi başı ortalama 120 ölüm demek oluyor ki oyunun zorluğunu düşünürsek gayet de normal bir sayı bu.

Oyunu toplamda 423 bin oyuncu bitirirken, hiç ölmeden oyunu bitirmeyi başaranların sayısı 7100 civarı. Oyundaki tüm toplanabilirleri bulanların sayısı da 157 bin olarak verilmiş, bu da oyuncuların önemli bir kısmının oyunu bitirdikten sonra da oynamaya devam ettiğini gösteriyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum