Diablo 2'deki 20 Senelik Kayıtlarımızı Resurrected'da Kullanabileceğiz

Detay resmen kesinleşti

Eğer eski Diablo 2 kayıtlarınızı hala bilgisayarında tutuyorsanız, Blizzard'ın size güzel bir haberi var. Daha önce Oyungezer ekibinin Blizzard ile yaptığı şu röportajda bu ince detayı öğrenme fırsatı bulmuştuk. Fakat bu kez sistemin çalışma prensibi resmi olarak açıklanmış durumda.

IGN ekibine konuşan Diablo II: Resurrected'ın yönetmeni Matthew Cederquist, bu sistem hakkında açıklamalarda bulundu. Eski kayıtların yeni oyunda çalışıp çalışmayacağını test etmek isteyen ekip, kendilerine ait kayıtları yüklediklerinde bu dosyaların hiçbir şey yapmaya gerek kalmadan çalıştığını fark etmiş. Bu ifadelere bakacak olursak geliştirici bu özelliği desteklemek için ekstra çaba sarf etmemiş. Bu da oyunun hayranları için harika bir haber (hard diskimde hala Diablo 2 kurulu olduğundan o senelerden kalan dünya kadar kayıt dosyam da duruyor, alfasına girebilirsek ilk işim bu özelliği denemek olacak - Eser)

İlk kez Blizzcon Online'da gördüğümüz oyun, yeni nesil Diablo oyunundan daha fazla ses getirmiş gibi görünüyor. Şimdiden alfa kayıtları başlayan oyunun bu süreci ile ilgili detayları da sizlerle daha önce paylaşmıştık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum