Ortalıkta Gezinen Elden Ring Spoiler'larına Dikkat Edin

Oyun keyfiniz baltalanmasın

The Game Awards'ta iki sene üst üste En Çok Beklenen Oyun ödülünü kazanan Elden Ring, gerçekten de neredeyse tüm oyun dünyasının merakla çıkışını beklediği bir isim haline geldi. Souls oyunlarını sevsin ya da sevmesin herkesin dilinde bir Elden Ring'dir gidiyor. Bu kadar hevesle beklenen bir oyundan daha çıkışına iki ay varken spoiler yemek gerçekten de hiç güzel olmazdı.

Ama maalesef korkulan oldu diyebilirim, PlayStation 4'ün 9 firmware'inin kırılması sonucunda Elden Ring ağ testi dosyalarını korsan olarak çalıştıran bazı kişiler, veri madenciliği yaparak oyundan çok sayıda görev ve seslendirme verisini çıkarmayı başardılar. Bu veriler arasında hikayenin önemli kısımları ve oyun sonu içeriği de bulunuyor.

Dolayısıyla özellikle de forumlarda veya sosyal medyada ani biçimde Elden Ring spoilerı yeme ihtimaliniz var (tabii spoiler verecek kadar gereksiz insanları takip etmiyorsanız bu ihtimal azalıyor). Kendinizi güvenceye almak için bazı kelimeleri filtrelemeyi veya tarayıcılar için spoiler önleyici eklentiler kullanmayı tercih edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum