Outriders Muhteşem Bir Çıkış Yaptı!

Demoyu oynayanlar oyuna akın etti

Outriders, demosu ile yakaladığı başarının ardından resmi çıkışını gerçekleştirdi. Dün resmen hayatımıza giriş yapan oyun, demo sürecinde yakaladığı başarıyı devam ettirecek gibi görünüyor. People Can Fly'ın loot odaklı RYO oyunu ilk gününde Steam'in en çok oynananlar listesine girmeyi başardı. Hatta oyun bunu, ilk saatlerde yaşanan sunucu sorunlarına rağmen gerçekleştirdi. 

Satırları yazdığım esnada Steam üzerinde 55.000'i aşan eş zamanlı oyuncu sayısına sahip olan Outriders, son 24 saatte 111.953 eş zamanlı oyuncu ile zirve yapmıştı. Şu sıralarda Steam'in en çok oynananlar listesinde 10. sırada olan oyun, akşam saatlerine doğru tekrar yukarıya çıkacaktır.

Outriders, bu performansıyla Square Enix'in de yüzünü güldürdü. İlk birkaç saat içerisinde ulaştığı eş zamanlı oyuncu sayısı, Avengers'ın tüm zamanlarda ulaştığı en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısının 3 katına karşılık gelirken, Outriders'ı da Square Enix'in Steam'de en iyi çıkış yapan oyunu haline getirdi.

Steam'in en iyi çıkış yapan oyunlarından biri olma yolunda adım adım ilerleyen Outriders'ın ilk saatlerinde yaşanan problemler de şu sıralarda çözülmüş gibi görünüyor. Öte yandan çapraz platform desteğinin yarattığı sorunun hala devam ettiğini belirtelim. Oyunun subreddit'inde bir açıklama yayınlayan geliştirici ekip, şu anda bu sorun üzerinde çalıştıklarını da ifade etti.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum