Overwatch 2 Anketindeki 45$'lık Kostümler Gerçeği Yansıtmıyormuş

Bu fiyatlar kullanıcı eğilimlerini belirlemek içinmiş

Blizzard, bazı kullanıcılara gönderilen Overwatch 2 anketindeki 45$'lık kostüm sorusunun "nihai fiyatı" yansıtmadığını söylüyor.

Geçen hafta gönderilen anketteki sorulardan biri "45$'lık Mythical Skin satın alma ihtimaliniz nedir?" şeklindeydi. Hal böyle olunca da oyuncular Overwatch 2'nin kostüm fiyatlarında artışa gideceğini düşündü, zaten hiçbir oyuncunun da bu kadar pahalı kostüm paketlerine olumlu yaklaşacağını sanmam.

Blizzard ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada ankette görülen 45$'lık fiyatın rasgele bir fiyat olduğunu ve nihai fiyatlandırmayı temsil etmediğini söyledi. "Bu anket oyuncuların farklı tür Overwatch 2 kozmetiklerine dair tercihlerini daha iyi anlamak üzere düzenlenmiştir. Ankette yer alan fiyat bilgileri her kullanıcı için rasgele seçilmekte ve nihai fiyatı temsil etmemektedir. Oyunun Mağaza ve Battle Pass sistemiyle ilgili detayları 4 Ekim'deki çıkış tarihinden önce paylaşmayı planlıyoruz" diyor Overwatch 2 sözcüsü.

Overwatch 2 oynaması ücretsiz bir oyun olacağından para kazanma işini kozmetik ve Battle Pass yoluyla sağlayacak Blizzard. Önümüzde de Diablo Immortal gibi aşırı açgözlü bir parasallaştırma örneği olunca haliyle oyuncular Overwatch 2'ye de temkinle yaklaşıyor.

YORUMLAR
biwaly
5 Ağustos 2022 10:42

Zavallı halkımız o kadar fakir ki "$45" olarak yazmaları gerektiğini bilmiyorlar LEL. Sizden biri de "direkt" değil "direk" yazıyordu LELELELEL.

 

Parolamı Unuttum