Overwatch 2 Kozmetiği İsteyen Kendisini WoW'da Buluyor!

Oyunun grind sistemi o kadar kötü!

Son günlerde gündemimizden düşmeyen Overwatch 2, bu kez de oldukça korkutucu grind sistemi ile adından bahsettirdi. Bildiğiniz üzere Overwatch 2 ile birlikte oyun loot box sisteminden kurtulmuş durumda. Fakat yerine gelen battle pass ve challenge sistemi oyuncuları pek de memnun etmiyor.

Öncelikle battle pass'ten bahsedelim... Daha önce de sıkça belirttiğimiz gibi bu premium battle pass içerisinde, diğer oyunlardaki battle pass sisteminin aksine, Overwatch Coin adı verilen premium para birimini kazanamıyorsunuz. Bu da istediğiniz kozmetiklere sahip olmak için sadece challenge tamamlamanız gerektiği anlamına geliyor.

Peki ama challenge'lar ne veriyor?

Haftada maksimum 60 premium coin kazanabildiğiniz bu sistem oyunculara göre oldukça yetersiz kalıyor. Çünkü basit bir hesapla, sevdiğiniz kozmetiği almak için 8 ay boyunca aralıksız bu challenge'ları yapmanız gerektiğini öğrenebiliyorsunuz. İşte oyuncular bu durumdan sıkılıp gözlerini bir kez daha World of Warcraft'a dikmiş.

World of Warcraft oyuncuları uzun süredir WoW Token isimli para biriminin işlevlerine hakim. Bu token'ler sayesinde bazı oyuncular sadece oyun içerisinde kazandıkları altınlarla aylık aboneliklerini sürdürebiliyor. Fakat isterseniz bu token'leri Battle.net hesabınıza da para olarak yükleyebiliyorsunuz.

İşte pek çok oyunucu da pasif WoW hesaplarını tekrar harekete geçirerek auction house'ı doldurmaya başladı. Kazandıkları altınlar ile WoW Token alan oyuncular, bunları Battle.net hesaplarına 15 dolar olarak aktarabiliyor. Overwatch 2'nin grind'ı insanları Jet Fadıl'a çevirmiş gibi görünüyor...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum