Overwatch 2'de Hala ''Sextuple Kill'' Seslendirmesinin Olması Kafaları Karıştırdı

Oyun artık beş kişilik...

Overwatch 2, uzun süredir pek çok oyuncunun merakla beklediği bir oyun. Güncel oyunun PvP kanadında önemli değişiklikler yaşatacak OW2, standart takım boyutunu da altıdan beşe indirecek. Fakat bazı oyuncular, oyunun beta sürecinde yaptıkları antrenmanlarda "sextuple kill" yorumunun oyunda kaldığını fark etti.

ODMtesseract isimli Reddit kullanıcısı, Overwatch subreddit'inde paylaştığı şu video ile dikkatleri üzerine çekti. Oyunun antrenman modunda yeni Orisa'yı deneyimleyen dostumuz, altı farklı test robotunu üst üste katlettiğinde "sextuple kill" ifadelerini duymamızı sağlıyor. 5v5 bir oyunda bunu yapmak pek de kolay olmasa da imkansız değil.

Aranızda hatırlayanlarınız olacaktır, geçmişte League of Legends'ın da denediği konseptlerden biri buna oldukça benziyordu. Oyunda ulaşabileceğiniz 5 rakibiniz olsa da, erkenden yeniden doğan rakibinizi öldürdüğünüzde "Hexakill" alabiliyordunuz. Overwatch'ta da rakipleri diriltebilen bir karakter olduğunu unutmamak gerek. Yani Mercy'nin kaldıracağı karakter "sextuple kill" için bir yem olabilir.

Tabii bunun için muhteşem bir zamanlama gerektiğini de söyleyelim. Yine de terimin ilk günden popüler olması mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum