Overwatch 2'nin Battle Pass'i, Microsoft Rewards'a Kaybediyor

Şaka değil gerçek

Overwatch 2'nin en çok eleştirilen yönlerinden biri, yetersiz içeriğe sahip battle pass sistemi olmuştu. Bildiğiniz gibi yeni oyun ile birlikte geçmişteki loot box sistemi kaldırılarak yerine battle pass getirildi. İçerikleri pek de beğenilmeyen battle pass'in seviyesini yükseltmek de oldukça zorlu bir tecrübe.

Bu sebeple pek çok oyuncu kolay yollardan oyun içi para kazanmaya çalışıyor. Herkesin farklı bir yöntem denediği şu günlerde, oyunun subreddit'inden dikkat çekici bir fikir ortaya atıldı. Oyunculardan biri, Microsoft Rewards sistemini kullanarak 3 hafta gibi kısa bir sürede 800 coin toplamayı başarmış.

Aslında yapmanız gereken çok basit: Microsoft Edge indirmek ve Bing'de arama yapmak. Microsoft Edge kullanımı size 20 puan sağlarken, Bing'de yaptığınız her arama hesabınıza beş puan ekliyor. 1.800 puan ise size 200 coin olarak geri dönüyor. Yani 9.000 puana 1.000 coin toplayabiliyorsunuz.

İşin dikkat çekici yanı da bu noktada karşımıza çıkıyor çünkü bu işlemleri gerçekleştirmek, sezon boyunca size verilen coin'lerden çok daha fazlasını kazanmanıza yardımcı oluyor. OW2 sezonlarında oyuncular haftalık görevleri tamamlayarak ancak 60 puan alabiliyor. Bir sezonda bu sistemle ancak 540 coin toplayabiliyorsunuz. Microsoft Rewards ile ise 3 haftada bu rakamı aşabilmek mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum