Overwatch 2'ye 6v6 Modu Geri Dönüyor!

Blizzard, deminden şimdiye geliyor

Overwatch 2'nin geçirdiği en büyük değişim, takımların sayısı olmuştu. Uzun yıllar 6v6 oynanan Overwatch, "yeni" versiyonunda 5v5 kurulumuna geçti. Takım sayısının azaltılması bazı oyuncuların hoşuna gitse de, birçok kişi tarafından eleştirilmişti. İşte Blizzard, bu konuda bir geri adım atmaya hazırlanıyor.

Oyunun yönetmeni Aaron Keller, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile "müjdeyi" verdi. Oyuncuların isteklerini dinlediklerini ifade eden Keller, bir kez daha 6v6 modunu deneyeceklerini ifade etti. Tüm oyun bir anda 6v6'ya geçmeyecek olsa da, zaman içerisinde bu kurulum test edilecek.

Keller, Blizzard'ın bu kararının arkasında birden fazla sebebi olduğunu söylüyor. 6v6'nın eski donanımlarda performansı düşüreceğini öne süren yönetmen, aynı zamanda Overwatch'un son dönemlerinde baş ağrıtan bekleme sürelerinin sebebi olarak da 6v6'yı göstermiş.

Blizzard'ın amacı, Overwatch'un "kanunsuz" günlerine bir adım daha yaklaşabilmek. Rol kilidinin olmadığı günler belki oyunu eski eğlenceli dönemlerine getirebilir. 6v6 modu birkaç hafta sonu boyunca denenecek ve geri bildirimlere göre harekete geçirilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum