Overwatch Kostüm ve Kozmetiklerini Overwatch 2'ye Geçirme Süreci Başladı

Hesap birleştirme işlemine start verildi

Eğer siz de Overwatch'u birden fazla platformda oynuyorsanız ve Overwatch 2'nin bunu nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bugünden başlayarak konsol ve PC'deki tüm Overwatch hesaplarınızı tek bir profilde birleştirebilecek ve sahip olduğunuz tüm Overwatch kozmetik ve kostümlerini Overwatch 2'de kullanabileceksiniz.

Overwatch 2 de aynı Overwatch'ta olduğu gibi Battle.net hesabı gerektiriyor, ama bu sefer sahip olduğunuz konsol hesaplarını da Battle.net hesaplarınıza bağlayabiliyorsunuz; böylece Overwatch 2 çıktığında tüm bu hesaplar birleşmiş olacak. Bunun anlamı da hiçbir kostüm ve kozmetiği kaybetmeyecek olmanız, daha önce konsolda sahip olduğunuz ama PC'de kullanamadığınız kozmetikler bile Overwatch 2'de tek hesap sayesinde elinizin altında olacak.

Bu sistemin ufak bir kısıtlaması var, o da eğer bir platformda birden fazla hesabınız varsa (ki niye böyle bir şey yapasınız), birleştirme işlemi için sadece tek bir hesap seçebilecek olmanız. Burada dikkat etmeniz nokta, eğer birden fazla hesap sahibiyseniz Battle.net'e bağlama işleminde doğru hesabı seçmeniz gerektiği. Çünkü bu birleştirme işlemi sadece tek seferlik bir olay.

Eğer Overwatch'u sadece PC'de oynuyorsanız o zaman yapmanız gereken bir şey yok, sahip olduğunuz tüm Overwatch ilerlemesi ve içeriği otomatik olarak Overwatch 2'ye aktarılacak.

 

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum