Overwatch League MVP'si Jay 'Sinatraa' Won, Valorant'a Geçtiğini Açıkladı

Tepede kırılmalar başladı

2019 yılında Overwatch topluluğunun en çok konuştuğu isimlerden biri Jay "Sinatraa" Won olmuştu. San Francisco Shock ve Vancouver Titans arasındaki Overwatch League şampiyonası finalini 4-0 kazanan Bay City ekibinin yıldızı, 2019 OWL MVP ödülünü de evine götürmüştü. Won, dün akşam San Francisco Shock'tan gelen bir açıklama ile takımla yollarını ayırdığını duyurmuştu.

Birkaç saat boyunca sessiz kalan Sinatraa, resmi hesabından paylaştığı açıklamada oyuna olan tutkusunu kaybettiğini açıkladı. "Tutkumu bitiren şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Belki 2-2-2 kilidi, belki de anlamsız ban sistemidir.." ifadelerini kullanan yıldız oyuncu, yaptıkları antrenmanlardan bile keyif alamadığını vurguladı. Tüm taraftarlara ve organizasyonlara teşekkür eden Sinatraa, hayranlarından da özür dilemeyi ihmal etmedi. 

Fakat Sinatraa'nın açıklama yazısında bahsetmeyi unuttuğu asıl konu, yıldız oyuncunun Valorant'a geçişi olmuş. Açıklama tweet'inin hemen altına: "Özür dilerim, Valorant'a geçiş yapacağımı belirtmeyi unutmuşum." cümlesini paylaşan Won, böylece Valorant'a geçen en yeni OW prosu unvanını aldı.

Valorant'ın çıkışı ile birlikte pek çok eski OW oyuncusu ve yayıncısı, Riot Games'in FPS'ine geçiş yaptığını açıklamıştı. Fakat ilk kez OWL dünyasının en başarılı isimlerinden birinin Valorant'a geçiş yaptığını görüyoruz. Bakalım Sinatraa Valorant'ta da bu başarıyı yakalayabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum