Overwatch'ta Symmetra'nın Restorasyon Görevi Başladı

Ödüllü yazar Christie Golden'dan yeni bir hikaye

Overwatch'ın yeni oyun içi etkinliği başladı ve Symmetra'nın başrolde olduğu yeni online çizgi roman yayınlandı.

Ödüllü yazar Christie Golden'ın kaleme aldığı yeni kısa hikâye “Taştan Taşa” ile Symmetra hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz. “Taştan Taşa” hikâyesinde Symmetra kendi içindeki anlayış ve merhameti bulabilmek için bir yolculuğa çıkıyor ve sonunda buna en çok ihtiyaç duyan kişilere ahenk ve düzen getiriyor.

17 Kasım'dan 30 Kasım'a kadar oyuncular kendi yollarını çizerek yedi yeni sprey, bir oyuncu simgesi ve yeni Marammat Symmetra epik kostümünden oluşan toplamda dokuz ödüle sahip olabilecek.

YENİ KISA HİKÂYE – “Taştan Taşa” Özeti

Vishkar Corp. kendi benliğine sahip ilk omnic olan Aurora'nın heykelini istemeden yıktığında, holografi mimarı Satya Vaswani (Symmetra olarak da bilinir) bir halkla ilişkiler felaketinden kaçınmak için bölgeye gönderiliyor. Görevi, köye ne istiyorsa vermek; ancak o, bunun ne olduğunu bilmiyor. Tekhartha Zenyatta'nın tapınakta kalıp Aurora ve omnic inancını öğrenme davetini kabul eden Symmetra, bir anlayış, merhamet ve kabulleniş yolculuğuna çıkıyor. Sonunda hem köye hem Zenyatta’ya hem de kendisine kusursuz derecede kusurlu bir hediye bırakıyor.

Taştan Taşa” hikâyesini şuradan okuyabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum