Overwatch'un Yeni Kahramanı Echo Mu Olacak?

Blizzcon büyük sürprizlere gebe

BlizzCon'a günler kala gelen sızıntıların ardı arkası kesilmiyor sevgili Oyungezerler. Bildiğiniz üzere bu sene düzenlenecek etkinlikte artık Diablo 4 ve Overwatch 2 gibi yeni oyunların tanıtılabileceğine kesin gözüyle bakıyoruz. Fakat bu kez internete düşen sızıntılar, yıllardır bizimle olan Overwatch'a ait.

Hatırlarsanız geçtiğimiz sene düzenlenen Blizzcon'da yeni kahramanımız Ashe ortaya çıkmıştı. Blizzard'ın meşhur sinematiklerinden biriyle tanıtılan Ashe, yetenekleri ve hikayesi ile dikkat çekmişti. Fakat bu sinematiğin sonunda ortaya çıkan ve daha sonra isminin Echo olduğunu öğrendiğimiz "omnic" karakter çok daha fazla ilgi çekmeyi başarmıştı.


MMO Champion Forum tarafından keşfedilen yeni görüntülerde yukarıda bahsettiğimiz Echo'nun tanıdığımız kahramanların yanında yer aldığı görülebiliyor. Blizzard Gear Shop'ta yakalanan ve dakikalar içerisinde kaldırılan bu splash art, Echo'nun ekibe katılacağının ilk işareti olabilir.

Echo'yu Tracer'ın Hemen Üstünde Görebilirsiniz.

Tabi ki şimdilik kesin bir şey söylemek oldukça güç. Daha önce de söylediğimiz gibi Blizzcon 2019'un Overwatch 2'ye ev sahipliği yapacağına neredeyse herkes emin. Kısacası bu görüntü Overwatch 2 ile ilgili bir içeriğe ait de olabilir zira gelen ilk bilgiler arasında oyunun bir sinematik ile tanıtılacağı açıklanmıştı.

Her ne olursa olsun Blizzcon 2019'un oldukça heyecanlı geçeceği kesin. Bakalım bu sene yeni bir animasyon görebilecek miyiz..

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum