Oyungezer Dergimiz 2021 Eylül Sayısıyla Karşınızda

167. sayımızda Yara'ya gidiyoruz

Oyungezer dergimizin 167. sayısı ile yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Yine dolu dolu, rengarenk bir sayı sizi bekliyor, umuyoruz ki bu sayımızı da çok beğeneceksiniz.

Bu ay Far Cry 6'nın özel gösterim etkinliğine katıldık ve size Yara'dan en son haberleri getirdik. Onur ve Oğuz'un elinden çıkan detaylı dosyamız sayesinde Far Cry 6 oynamış kadar olacaksınız (şaka şaka, yok öyle bir şey).

Bir diğer büyük dosya konumuz ise tabii ki Gamescom 2021. Dijital fuarda gösterilen ve tanıtılan oyunları 18 sayfa boyunca enine boyuna konuştuk.

Mayhem Brawler, The Ascent, Aliens: Fireteam Elite, Psychonauts 2, F1 2021, Humankind ve daha niceleri de inceleme sayfalarımızda sizi bekliyor.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2021 Eylül sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Eylül sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum