Oyungezer Dergimiz 2021 Mart Sayısıyla Karşınızda

Biri Diablo mu dedi?

Oyungezer dergimizin 161. sayısı ile yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Her zamanki gibi dopdolu, rengarenk, yerinde duramayan bir sayı okumaya hazırsınızdır umarım. Evet farkındayız, birkaç gün geciktik ama beklediğinize değeceğine eminim.

Sayısız saatimizi gömdüğümüz, bazılarımızın hala oynamaya devam ettiği Diablo II muhteşem bir şekilde geri dönmeye karar verince biz de kendisini kapağımızda ağırlamaya karar verdik. Yine alev alev yanan bir kapak oldu aşağıda da göreceğiniz üzere. Elbette bu kapağa sayfalar dolusu bir BlizzConline dosyası eşlik ediyor.

The Medium, Persona 5 Strikers, Little Nightmares II önde olmak üzere ayın önemli oyunlarına dair incelemelerimizin yanı sıra Emre Sümer'in hazırladığı, dünya çapında kült bir takipçi kitlesine sahip Turksploitation filmlerine bakış attığımız nefis mini dosyamızı da çok seveceksiniz.

Bu sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2021 Mart sayısına sahip olmak için yapmanız gerekeni biliyor ve hemen aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret ediyorsunuz:

Oyungezer Mart sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Atlas Estrella
7 Mart 2021 23:08

- (Ben)Dergişimi özledim! Dergişimi verin bana!

- (İçimdeki ses) Sen önce o daha poşetini açmadığın Oyungezer dergilerini bir oku hele! Seni maymun iştahlı seni!

- (Ben) Ya kardeşim sen kime maymun diyorsun ya!

- (İçimdeki ses) Yalan mı lan, çakal! Dergiler orada duruyor rafın üstünde, daha poşetini açmamışsın. Hem ben maymun demedim, maymun iştahlı dedim.

- (Ben) Ha maymun demişsin ha maymun iştahlı ne fark eder. Hem derginin poşetini açmadıysam vardır bir bildiğim, karışma sen benim işime.

- (İçimdeki ses) İyi, ne hâlin varsa gör!

- (ben) Allah Allah! Çattık ya akşam akşam! Bir dergi istedik, başımıza gelene bak!

 

Parolamı Unuttum