Oyungezer Dergimiz 2021 Şubat Sayısıyla Karşınızda

Özel bir sayı

Oyungezer dergimizin 160. sayısı ile yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Yine dopdolu, rengarenk, yerinde duramayan bir dergi sizi bekliyor.

Kapağı görünce belki şaşırmış, "bilmediğimiz bir Assassin's Creed mi duyuruldu" diye düşünmüş olabilirsiniz. Şaşırmayın :) Hazır bu ay kapak olacak derecede büyük bir oyun olmamasından da cesaret alarak olabildiğince kapsamlı bir Assassin's Creed dosyası hazırlamak ve bunu da kapağa taşımak istedik. Özellikle Can ve Gülhis tam 30 sayfalık bu dev dosyaya müthiş emek verdiler, toplantılarda da hiç sıkılmadan konuştukları konuları sayfalarımıza taşıdılar. Seriyi seven sevmeyen herkesin seveceği bir dosya çıktı ortaya.

Elbette incelemelerden de geri kalmadık. Hitman 3, Call of the Sea, Chronos: Before the Ashes başta olmak üzere yine bir çok incelememiz var bu ay.

Bu özel sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2021 Şubat sayısına sahip olmak için yapmanız gerekeni biliyor ve hemen aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret ediyorsunuz:

Oyungezer Şubat sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
serhatozgul
13 Şubat 2021 16:24

Facebook login de kalkmış. Dijital olarak çıkılan günden beri çıkmayan fiziki dergilerin çıkarılması projesi ne oldu? Nasıl alacağız biz bu sayıları?

bumerang54
9 Şubat 2021 17:27

Böyle bir dergiyi elimize alıp okuyamamak çok üzücü ! Sanal ortama aktarılmış bir derginin şahsi olarak fikrim, hiç bir kıymeti yok .Yinede emeğinize sağlık.

Parolamı Unuttum