Oyungezer Dergimiz 2023 Şubat/Mart Sayısıyla Karşınızda

Ufak bir aranın ardından

Yeni bir sayıyla daha karşınızdayız sevgili Oyungezerler, 15. yılı aşan yayın hayatımızın en zor sayılarından biriyle üstelik. İlk kez karşınıza iki aylık bir sayıyla çıkıyoruz çünkü 6 Şubat günü yaşadığımız deprem felaketinin ardından hayat adeta durdu, bizim de o acılı dönemde hiçbir şey olmamış gibi Şubat sayımızı yayınlamaya elimiz gitmedi ve Şubat ve Mart sayılarımızı birleştirmeye karar verdik.

Elbette Mart sayımızın çıkıyor olması tüm bu yaşananların geride kaldığı anlamına gelmiyor, çünkü kalmadı. Bu felakette yaşananları, gördüklerimizi ve öğrendiklerimizi unutmayalım, unutturmayalım.

İki sayıyı birleştirdiğimiz için tam 23 inceleme okuyacaksınız 184. sayımızda. Atomic Heart, Hogwarts Legacy, Dead Space, Forspoken, Metroid Prime Remastered, Returnal, Wild Hearts ve çok daha fazlası inceleme sayfalarımızda sizi bekliyor. Mimimi Games'in özel sunumuna katıldığımız yeni oyunu Shadow Gambit: The Cursed Crew, özel basın demosunu oynadığımız Wo Long: Fallen Dynasty ve kapalı betasına katıldığımız Flame Keeper Portal'da karşılayacak sizi.

Dolu dolu Meddya, Piksel ve diğer köşeleriyle bir Oyungezer'e daha hoş geldiniz.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Şubat/Mart sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Şubat/Mart (#184) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum