Oyungezer Dergimiz 2024 Temmuz Sayısıyla Karşınızda!

İkinci dalya!

Oyungezer'in dile kolay tam 200. sayısından hepinize merhabalar sevgili okurlar! Yine her zamanki gibi dopdolu ve eğlenceli bir sayı sizi bekliyor!

Bu ayki kapağımızı From Software'in yeni şaheseri olan Shadow of the Erdtree'ye ayırdık. Adamlar ana oyun gibi DLC yapmış ama detaylarını zaten Onur'un incelemesinde okuyacaksınız. Shadow of the Erdtree dışında Shin Megami Tensei V: Vengeance, Destiny 2: The Final Shape, Broken Roads, Paper Mario The Thousand-Year Door, F1 24 ve çok daha fazlası inceleme sayfalarımızda sizi bekliyor.

Bu ay Portal köşemiz de en az İncelemeler kadar dolu oldu. Devasa bir Yaz Oyunları dosyamız var mesela, sonra Soulsvania türünün kökenlerine eğildiğimiz özel bir mini dosya, müthiş detaylı Dragon Age: The Veilguard ilk bakışı, Star Wars Outlaws ilk bakışı, Gülhis'i Kore'lere götüren Dark & Darker da bu sayfalarda okuyacağınız yazılardan.

Meddya'sıyla, Alt'ıyla, Data ve Pixel'iyle yepyeni bir sayıya hoş geldiniz!

Bu ayki kapağımız şöyle:

Oyungezer dergimizin 2024 Temmuz sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Temmuz (#200) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Stardust
7 Temmuz 2024 13:41

1., 100. ve 200. sayılarda buradaydım, 300. sayıda da burada olacağım :)

GwynBleidd
6 Temmuz 2024 12:39

200 gelmiş hoş gelmiş.

GwynBleidd
GwynBleidd
17 Temmuz 2024 15:33

Soulsvania yazısı harika olmuş, elinize sağlık.


Parolamı Unuttum