Oyunlardaki En İyi 2020 Cadılar Bayramı Etkinliklerini Sıraladık!

Korkmaya hazır olun

Yılın en korkutucu günleri kapıda! Cadılar Bayramı’nın adım adım yaklaştığı bu günlerde oyun dünyasındaki en eğlenceli Cadılar Bayramı etkinliklerini sizler için derledik. Bakalım bu Cadılar Bayramı dönemi, oldukça zorlu geçen 2020 yılından daha korkutucu olabilecek mi?

The Elder Scrolls Online: Witches Festival

Listemizin ilk sırasında 22 Ekim’de başlayacak ESO etkinliği bulunuyor. İlk kez 2016 yılında çıkış yapan bu etkinlik, günümüzde artık bir olmazsa olmaz haline dönüşmüş durumda. Festival boyunca Elder Scrolls evreninin karanlık dünyasına doğru yolculuğa çıkıyoruz.

Etkinlikte yeni görevler ve iki kat tecrübe bonusu gibi sürprizler sizleri bekliyor. Boss’lardan düşürebileceğiniz Pluder Skull isimli eşyalar ile birlikte çeşitli kozmetikler açabilecek ve yeni ödüllere de kavuşabileceksiniz. Her etkinliğin olmazsa olmazı olan yeni Cadılar Bayramı temalı kozmetikler de bu etkinlik süresince sizleri bekliyor olacak.

ESO: Witches Festival etkinliği 3 Kasım’a kadar devam edecek.

Overwatch: Halloween Terror

Overwatch’un alametifarikası haline gelen Halloween Terror etkinliği geçtiğimiz hafta başladı. Her zaman olduğu gibi yeni kostümler ile birlikte gelen etkinlik boyunca, daha önce alma fırsatı bulamadığınız Cadılar Bayramı temalı kostümleri de satın alabileceksiniz.

Junkenstein's Revenge modunda arkadaşlarınız ile oynayacağınız oyunlar sonunda çeşitli sprey ve kostüm ödülleri sizleri bekliyor. Oyuna eklenen yeni kostümler arasında Werewolf Winston, Shin-Ryeong Ahri, Karasu-Tengu Genji ve Flying Dutchman Sigma bulunuyor. 3 Kasım’a kadar sürecek etkinlikte her hafta yeni bir ödül kazanacağınızı da hatırlatalım.

Blizzard bu kez Junkenstein’s Revenge modunu çok daha zorlu hale getirmiş. Bakalım oyuncular bu zorlu görevi başarıyla tamamlayabilecek mi?

Destiny 2: Festival of the Lost

Yine uzun süredir oyunu oynayanların yakından tanıdığı bir diğer etkinlik olan Festival of the Lost, 6 Ekim’den beri aramızda. 6 Kasım’a kadar sürecek bu etkinlikte yeni maskeler takabilecek ve Tower’dan erişebileceğiniz Infinite Forest modunu oynayabileceksiniz.

Tabii ki etkinlik süresince her Destiny 2 oyuncusunun hayali olan BrayTech Werewolf tüfeğini kazanma şansı da sizleri bekliyor. Düşme şansı bir hayli zor olan bu silahın yanında satın alabileceğiniz çeşitli kozmetikler için Cadılar Bayramı’na özel NPC Eva Levante de Tower’daki yerine dönmüş durumda.

6 Kasım’a kadar sürecek etkinlikte şansınızı denemek için çeşitli oyun modlarına katılmayı unutmayın. Şansınız bol olsun!

Borderlands 3: Bloody Harvest Returns

5 Kasım’a kadar devam edecek Borderlands 3 etkinliğinde de bol bol yeni içerik bizleri bekliyor. Korkunç Captain Haunt ve ekibini yeryüzünden sileceğimiz Bloody Harvest Returns, yeni sürprizler ile geliyor.

Kısa süreli etkinlik boyunca yeni kozmetikler ve silahlar kazanabileceksiniz. Fakat Captain Haunt’un inine girmeden önce yapmanız gereken bazı şeyler var. Öncelikle Cadılar Bayramı’na özel düşmanları öldürerek belirli sayıda Hecktoplasm toplamanız gerekiyor. Ancak belirlenen sayıya ulaşmanızın ardından Captain Haunt’un inine giden portalı açma şansı buluyorsunuz.

Captain Haunt sayesinde toplayabileceğiniz ekstra içerikler ise size çok daha fazla kozmetik kazandıracak.

Call of Duty: Haunting of Verdansk

Ekim ayının son günlerine yaklaşırken oyun dünyasını Cadılar Bayramı havası sarmış durumda. Bu havayı ciğerlerine kadar çekmek isteyen Call of Duty, Modern Warfare ve Warzone ikilisine getireceği yeni etkinlik olan Haunting of Verdansk'ı korkutucu bir fragman ile tanıttı.

Bugün akşam 20:00'da kapılarını açacak olan etkinlikte Testere, Leatherface ve pek çok yeni korku filmi klişesi bizleri bekliyor olacak. Warzone saflarında ise bizleri -kulağa oldukça eğlenceli gelen- Zombie Royale modu bekliyor olacak. Bahsi geçen Zombie Royale modunda oyuncular öldüklerinde artık zombi olarak oyuna geri dönüyorlar. Zombiler silah kullanmıyor olsa da termal görüşleri ve çok daha güçlü fiziksel saldırıları bulunacak. Aynı zamanda zombilerin oyunculardan daha hızlı hareket ettiğini de söyleyelim.

Zombi oyuncuların amacı hayatta kalanları öldürerek iki adet şırınga toplamak olacak. Bu şırıngalar sayesinde eski hallerine dönebilecek oyuncular arasında son kalan kişi Zombie Royale'in kazananı oluyor. Bu kısa süreli etkinlik 3 Kasım'da ortadan kalkacak.

Fortnite: Fortnitemares

Cadılar Bayramı etkinlikleri birer birer ortaya çıkan oyun dünyasının son üyesi Fortnite oldu. "Fortnitemares" isimli etkinlik, v14.40 yaması ile birlikte 21 Ekim saat 11:00 itibariyle oyuna eklendi. 27GB'lık güncellemenin içerisinde aynı zamanda performans düzenlemeleri içerecek.

Fortnitemares ise bol bol içerik ile bizleri selamlıyor. Yeni Cadılar Bayramı temalı kozmetiklerin bulunacağı oyunda bir de yeni oyun modu bulunuyor. Ada'da öldükten sonra Karanlık Midas'ın gölge yardımcısı olarak tekrar doğduğunuz etkinlikte hayatta kalan tüm oyuncuları avlamaya çalışacaksınız. Karanlık ruhlar olarak araçlar üzerinde hakimiyet kurarak zavallı rakiplerinizi ortadan kaldırabileceksiniz.

3 Kasım'a kadar sürecek etkinlik, 1 Kasım'daki J. Balvin konseri ile harika bir veda partisi düzenlemiş olacak.

Apex Legends: Fight or Fright

Apex Legends'ın düzenli olarak yapılan Cadılar Bayramı etkinliği Fight or Fright geri döndü. Oyuncular 22 Ekim'de başlayacak etkinlik süresince yeni kozmetikler açabilecek ve yeni oyun modlarını deneyimleyebilecek.

Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan Shadow Royale modu bu yıl da bizlerle olacak. Respawn bu kez öldükten sonra "gölgeye" dönüşen oyunculara daha fazla hareket kabiliyeti vermiş. Oyuncular bu kez çok daha hızlı ve güçlü olduğu gibi duvarlarda yürüme yeteneğine de sahip olacak.

Paylaşılan video içerisinde geçtiğimiz yılın favori kozmetikleri ve yeni kozmetikler de bizleri karşılıyor. 3 Kasım'a kadar sürecek etkinlikte bazı kozmetikleri kazanmak için görevleri tamamlamanız da gerekecek.

World of Tanks: Mirny-13

World of Tanks, Cadılar Bayramı'nın 10. yılını kutlamak için bizleri Mirny-13'e davet ediyor. Saflarına Silent Hill serisi ile ün yapmış Masahiro Ito ve Akira Yamaoka'yı katan WoT, çok özel bir Cadılar Bayramı etkinliği ile bizleri selamlayacak.

26 Ekim'de başlayacak etkinliğin bugüne kadar düzenlenen en büyük etkinliklerden biri olacağı belirtilmiş. Mirny-13'ün ana odağında yanlış giden bir bilimsel deneyin başımıza açtığı belayı çözmeye çalışacağız. PvE etkinlikte oyuncular bir araya gelerek hem Mirny-13'ün arkasındaki gizemi, hem de şehrin hikayesini çözümleyecek.

Etkinlik boyunca açılacak yeni kozmetikler ve tecrübe bonusları da bizleri bekliyor. 9 Kasım'a kadar sürecek etkinlik boyunca Masahiro Ito tarafından tasarlanan çarpıcı tank kostümleri de satışta olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum