Özellikleriyle Fark Yaratan JBL Quantum 50 Satışta

Oyun tutkunlarına benzersiz ses deneyimi ve gelişmiş konfor sağlıyor

Oyuncu kulaklıkları arasında özellikleriyle fark yaratan JBL Quantum serisinin kulak içi modeli Quantum 50, oyun tutkunlarına benzersiz ses deneyimi ve gelişmiş konfor sağlıyor. Taşınabilir olması ile hem mobil hem de masaüstü oyunlarda rahatça kullanılabilen kulaklık, istenilen her ortamda oyun oynama imkanı sunuyor.

Türkiye’de 36 milyon oyun tutkunu var ve bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor. En çok tercih edilen oyuncu kulaklıkları arasında yer alan JBL Quantum, oyun tutkunlarının mobildeki oyun deneyimlerini daha iyi hale getirmek için Quantum 50 modelini geliştirdi. JBL’in oyunculara özel olarak tasarladığı Quantum 50 modeli, çok oyunculu oyunlar için optimize edildi. Konforlu ve rahat kullanımıyla kulak içi olarak tasarlanan JBL Quantum 50 ile oyuncular her ortamda telefon ve tabletleri üzerinden de oyun oynayabiliyor.  Mikrofonun ağza yakın konumda tasarlandığı Quantum 50 modeli yüksek ses kalitesi ve başarılı aktif gürültü engelleme performansı ile fark yaratıyor. QuantumSOUND imzalı 8.6 sürücüleri ile ses yoğunluğunu en üst seviyeye çıkarıyor.

Tüm platformlara uyumlu özelliği ile oyun tutkunlarına benzersiz bir oyun deneyimi yaşatan JBL Quantum 50 modeli, siyah renkli modeliyle kullanıcılarla buluşuyor. Ultra yumuşak silikon yapısıyla uzun vadeli ergonomik ses deneyimini kullanıcılarla buluşturan kulaklık, oyunculara Twist-Lock teknolojisi ile uzun süreli kullanım ve gelişmiş konfor sağlıyor. JBL Quantum 50 kullanan oyun tutkunları kulak içi özelliğiyle gerçekten oyunun içindeymiş gibi hissediyor. Tamamı PC için optimize edilen JBL Quantum ‘un tüm modelleri aynı zamanda konsol, mobil, Discord, TeamSpeak ve Skype ile uyumlu çalışıyor. JBL Quantum 50 modeli cezbedici fiyatlarla satışa sunuluyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum