Özgür “Woxic” Eker, Rekor Ücretle Cloud9'a Transfer Oldu!

Bayraklar asılsın

Geçtiğimiz iki yılı Mousesports bünyesinde geçiren Özgür "Woxic" Eker, kadro dışı kalmasının ardından yeni takımını açıklayacağını şahsi Twitter hesabı üzerinden duyurmuştu. Hepimizi meraklandıran bir dizi tweet'in ardından Woxic, yeni takımının Kuzey Amerika temsilcisi Cloud9 olduğunu duyurdu.

Takımın resmi Twitter hesabından 5. nesle merhaba açıklaması yapan C9, Woxic ile birlikte Alex "ALEX" McMeekin ve William "mezii" Merriman'ı da kadrosuna kattığını belirtti. Woxic'e özel bir video hazırlayan ekip, Woxic'in takım için öneminden bahsetti. Eylül ayında Cloud9'ın CS:GO takımının yöneticisi olan Henry "HenryG" Greer da kendi Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

Woxic'in HLTV tarafından yapılan sıralamada geçtiğimiz yıl 12. olduğunu hatırlatan HenryG, Eker'in Cloud9'ın yeni neslinin en önemli parçalarından biri olacağının da altını çizdi. Woxic, yaptığı üç yıllık anlaşmadan toplam 1.350.000 dolar para kazanacak.

Cloud9'ın günümüzde hala Major kazanan tek Kuzey Amerika takımı unvanına sahip olduğunu hatırlatalım. Woxic'e Oyungezer ekibi olarak başarılar diliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum