Palworld Oyuncuları İsyan Etti, PocketPair Geri Adım Attı!

Yeni yetiştiricilik sınırlamaları kaldırılacak

Palworld ateşi, ilk günler kadar parlak yanmıyor olsa da satırları yazdığım esnada sadece Steam üzerinde 160.000'e yakın eş zamanlı oyuncu olduğunu görebiliyorum. Yani oyun kendisine "kemik kitle" olarak tabir edebileceğimiz bir oyuncu grubu oluşturmayı başarmış durumda.

İşte bu oyuncu grubu, Palworld'ün en dikkat çekici "yetiştiricilik" mekaniğine gelen yeni sınırlamalardan oldukça mutsuz. Eskiden iki Pal'ın kötü özelliklerini ortadan kaldırmanızı ve ortak bir sınıf yaratmanızı sağlayan bu sistem, son güncelleme ile bu "kötü özelliklerin" kaldırılmasının önüne geçiyor.

Örneğin Cattiva'ların "Coward" özelliğini, farklı bir Pal ile eşleştirerek ortadan kaldırabiliyordunuz. Hatta oyunun subreddit'inde, breeding ile ilgili bir Google dökümanı bile bulabilirsiniz.

Fakat bu yeni güncelleme ile birlikte oyuncular memnuniyetsizliklerini dile getirmeye başladı. Discord üzerinden yapılan yorumların ardından, geliştirici PocketPair ekibi de güncellemeden geri adım atmaya karar verdi. Topluluk yöneticisi olan Bucky, güncellemenin geri çekileceğini fakat bu sürecin birkaç gün süreceğini resmen açıkladı.

Oyuncular Pal'lerini istediği gibi yetiştirmeye devam edebilecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum