Paragon'un Küllerinden Dört Farklı MOBA Doğuyor

Bir ölür, bin doğarız

Epic Games, oynaması ücretsiz MOBA oyunu Paragon'u iki senelik hayatının ardından 2018 yılında sonlandırmıştı. Zaten o dönemde Fortnite iyiden iyiye coşmuştu, öyle olunca da Paragon geri planda kaldı, sonra da kendisinden vazgeçildi. Ancak Epic Games, Paragon'un yok yere ölmesine de izin vermemiş ve piyasa değeri milyonlarca dolar olarak ölçülebilecek Paragon varlıklarını Unreal Engine 4 geliştiricilerine sunacağını açıklamıştı.

İşte bu hamle yakında birden çok sayıda meyve vermek üzere, çünkü Paragon'un dosyaların dayanan en az dört MOBA oyunu yolda geliştirilme aşamasında ciddi yol kat ettiler ve yavaş yavaş aramıza katılmaya başlıyorlar. Overprime, CORE, Predecessor ve Fault oyunlarının her biri bu resmi varlıkları kullanıyor, ama birbirlerinin kopyaları da değiller. Aralarında en yakında çıkacak olanı Fault, 17 Temmuz'da Steam'de erken erişime girecek ve yıl içerisinde resmi çıkışını yapmaya çalışacak.

Predecessor'un kapalı betası 10 Temmuz'da başlayacak; Paragon'da 40 civarı karakter varken Predecessor'da ilk etapta dokuz karakter test edilecek.

Paragon 2 olarak da adlandırılan Core'dan bir süredir haber alınamasa da OverPrime tarafında da işler iyi gidiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum