Paramount Stüdyoları, Sonic'in Devam Filmine Hazırlanıyor

Daha hızlı, daha gişeli!

Oyun filmleri tarihinin en başarılı açılış gişesine sahip olan Sonic the Hedgehog filmi eleştirmenlerden de geçer not almayı başarmıştı. Belki de bir dönüm noktası olarak tarihe geçmiş olan Sonic'in devam filminin gelmemesi sürpriz olurdu. Paramount Stüdyoları ve Sega, ikinci Sonic filmi için anlaşmaya vardı ve devam filmi onaylandı.

İlk filmin yapımcı ekibi yeniden bir araya gelirken, devam filmi için yönetmen Jeff Fowler ile yeniden anlaşmaya varıldı. Yeni filmin hikayesi de yine Pat Casey ve Josh Miller tarafından kaleme alınacak. Henüz erken geliştirme aşamasında olan filmin oyuncu kadrosu ve çekim tarihi ise belli değil. Sega ve Paramount adına çok sayıda yapımcı şimdiden yeni film için oyuncu arayışlarına başladı, eski ekipten kimlerin kadroya katılacağı ise henüz belli değil. 

Salgın nedeniyle vizyondan erken çekilmek zorunda kalan Sonic filmi totalde 300 milyon dolar civarı bir gişe geliri elde etmişti. Muhtemelen film vizyonda biraz daha kalabilseydi oyun filmleri tarihindeki en yüksek gişe gelirine tanıklık edecektik. Zaten stüdyoyu devam filmi için heyecanlandıran da biraz bu olmuştur. Bakalım ikinci Sonic filmi, ilkinin şanssızlık nedeniyle kıramadığı rekoru kırmayı başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum