Advertisement

Paramount Ve Avatar Stüdyoları Solo Bir Zuko Filmine Hazırlanıyor

Prens Zuko'nun gençliği

Paramount+ yayın servisi savaşlarına epey iddialı bir şekilde giriş yapmayı başardı. Elindeki içerik havuzuyla tüm yaş kategorilerini hedef alan Paramount, Avatar markasına da yeni bir bakış atmaya hazırlanıyor. Orijinal animasyon serisinin yaratıcılarından Michael Dante DiMartin ve Bryan Konietzko'nun başında yer aldığı yeni Avatar Studios ile birlikte Paramount bolca yeni Avatar animasyonuyla karşımıza çıkacak. Gelen bilgilere göre bu projelerden birisi de solo bir Zuko animasyon filmi olacakmış.

Ateş Ulusu'nun prensi Zuko'yu derinlemesine işleyecek olan stüdyo, orijinal hikayenin öncesine giderek bizleri Zuko'nun geçmişiyle buluşturacak. Barış ve huzur içerisinde yaşayan dört ulusun, Ateş Ulusu'nun ihtirası sonrası nasıl bir hal aldığını diziden biliyoruz. Bu kez daha da geçmişe giderek hem Zuko'ya hem de Ateş Ulusu'nun geçmişine göz atabileceğiz. Filmle ilgili daha fazla detay henüz gün yüzüne çıkmadı ama Avatar Stüdyoları çok fazla şey vaat ediyor. Kanlı canlı Avatar faciası sonrası bu filmin animasyon olacak olması da sevindirici bir gelişme. 

Stüdyo kurulduktan sonra anlatacakları çok fazla Avatar hikayeleri olduğunu belirtmişti. Sanırım bu yolculuğa Zuko ile başlamak oldukça güvenli bir başlangıç olacaktır. İşin Paramount kısmında da Avatar markasıyla çalışmaktan dolayı büyük bir mutluluk var. Her iki taraf için de oldukça olumlu ilerleyen süreç umarım günün sonunda hayranların yüzünü de güldürmeyi başarabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum