Paul Rudd, Ant-Man 3'ün Geleceğini Ağzından Kaçırmış Olabilir

Dördüncü aşama kolay kolay bitmeyecek.

Ant-Man karakteri, Marvel Sinematik Evreni'ne dahil olduktan sonra Avengers ekibinin de bir parçası haline geldi. Öyle ki Endgame sırasında tüm olayların başlamasında kilit rol Ant-Man'e aitti. Hal böyle olunca MCU için Ant-Man hikayesi henüz bitmemiş olabilir.

Kuantum Evreni de MCU'nun içine Ant-Man sayesinde girdi, Ant-Man 2'nin ardından Avengers: Endgame ile ilgili daha net fikirler üretmeye başladık, bu fikirlerin bazıları da doğru çıktı. Görünüşe göre MCU, yeni bir Ant-Man filmi için hazırlıklara başlamış. Paul Rudd'un açıklamalarına göre üçüncü filmin senaryosu tamamlanmış.


Senaryonun tamamlandığı söylentisi The Weekly Planet isimli bir podcast sırasında ortaya çıktı ve kısa sürede büyük ilgi topladı. Ghostbusters 2020 yılında ulaşılan bu bilgi MCU'nun gelecek dönem planları hakkında da fikir sahibi olmamızı sağlayabilir. Olası bir Ant-Man 3, Kuantum Evreni hakkında daha fazla içerik görmemize ve yeni boyutların açılmasına yol açabilir. 

Ant-Man filmlerinin yönetmeni Peyton Reed geçtiğimiz günlerde bir üçleme yapmak istediklerini belirtmişti. "Bence ilk filmi göz önüne alacak olursak Adam McKay ve Paul Rudd ilk filmin senaryosu üzerinde yeniden çalışılabilir. Sonrasındaki devam filminde Kuantum Evreni ve Janet gibi şeyleri ekledik bunlarla birlikte ikincci film için sağlam bir temel oluşturduğumuzu biliyorduk. İkinci filmde Quantum Realm içerisinde daha fazla zaman geçirdik, ancak bu sadece bir başlangıçtı." diyerek Kuantum Evreni'nin detaylarına inebileceğimizi açıklamıştı.

Ant-Man, çok popüler bir karakter olmasa da MCU içerisinde Endgame ile birlikte ciddi bir yere sahip oldu. Yeni bir Ant-Man filmi, Disney/Marvel ortaklığının planları arasında yer alıyor olabilir. Bakalım 2021'den sonraki MCU sürecinde bir Ant-Man 3 duyurusu da görecek miyiz? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum