Pedro Pascal, The Last of Us'ın Da Başrolünü Kaptı

Ellie rolü de belli oldu

HBO'da yayınlanacak olan The Last of Us dizisinin oyuncu seçimleri büyük merakla bekleniyordu ve birçok asılsız söylentinin ardından nihayet resmi kadro açıklamaları yapıldı. Özellikle de Game of Thrones ve The Mandalorian dizileriyle gönüllere taht kuran Pedro Pascal, The Last of Us dizisinde de başrol Joel'i canlandıracak!

Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin ve Neil Druckmann'in hazırladığı The Last of Us dizisinde Joel karakteri için Mahershala Ali ile görüşüldüğüne dair de rivayetler vardı.

The Last of Us dizisinin diğer başrolü Ellie'yi ise yine Game of Thrones'tan tanıdığımız Bella Ramsey oynayacak. Bella Ramsey, Game of Thrones'ta Lyanna Mormont rolünde karşımıza çıkmıştı. The Last of Us'ın her iki başrolünün de Game of Thrones'tan çıkması ilginç bir tesadüf olmuş. Ancak ikisi de farklı sezonlarda görev yapmıştı, yani daha önce sette hiç karşılaşmamış bile olabilirler.

Sosyal medyadaki yorumlara baktığımda oyuncu seçimlerinin genel olarak kabul gördüğünü söyleyebilirim. Tabii muhtemelen çoğu kişinin hayalindeki oyuncular Joel ve Ellie'ye fiziksel olarak daha çok benzeyen isimlerdi. Hatta bir ara benzerliği yüzünden yine Game of Thrones'tan Nikolai Coster - Waldau'nun ismi geçiyordu ama tabii sadece görünüş yeterli olmuyor.

YORUMLAR
doksanlariozleyenadam
11 Şubat 2021 20:44

Joel'u Gerard Butler oynamalıydı.

Parolamı Unuttum