Perşembe Günü Yeni Fable Oyunu Duyurulacak

Hasret sona eriyor

Fable tüm zamanların en çok sevilen ve en çok övülen oyun serilerinden biri. İlk olarak 2004 yılında Xbox için karşımıza çıkan Fable, seriyi 2008 ve 2010 yıllarındaki iki oyunla birlikte üçlemeye dönüştürmüştü. Ancak bundan sonra ana seriden bir oyun görmedik, 2013 yılında Lionhead Studios'un duyurduğu Fable: Legends ise gün yüzü göremeden iptal oldu ve stüdyo da Microsoft tarafından kapatıldı.

O zamandan beri ne zaman bir Microsoft etkinliği olsa gözler yeni Fable oyununu arıyor ve bu bekleyiş artık sona ermek üzere.

Microsoft oyunları ve stüdyolarıyla ilgili sağlam bilgiler almaya alıştığımız Klobrille, 23 Temmuz'da yeni Fable oyununun fragmanını izleyeceğimizi ve bu fragmanın oyun motoruyla hazırlanmış olduğunu açıkladı. Fragmanda oynanış videosu bulunmayacak, Horizon Forbidden West gibi bir fragman izleyeceğiz ama oyundan neler bekleyebileceğimizi net biçimde görmüş olacağız.

Bu yeni Fable oyununun Playground Games tarafından geliştirilmekte olduğu uzun zamandır konuşuluyordu ve nihayet birkaç gün sonra yeni Fable oyunuyla ilgili en taze bilgileri edinmiş olacağız. Tabii sonrasındaysa muhtemelen 1 veya 2 senelik bir bekleyiş başlayacak; ama bu da Playground Games'in ne kadar uzun süredir bu oyun üzerinde çalıştığına ve hangi aşamada olduğuna göre değişecek bir süre.

Bir an önce perşembe olsun da Xbox Games Showcase seyredelim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum