Persona 5'in Avrupa Çıkış Tarihi Nihayet Belli Oldu

14 Şubat 2017

Nihayet beklediğimiz haber geldi ve Persona 5'in 14 Şubat 2017'de çıkacağı duyuruldu. O gün gelene kadar sevgililerinizden ayrılmaya bakın, sonuçta kenarda P5 dururken romantizmi kim ne yapsın!?! [forever alone...]

Bu haberi endişeyle bekliyorduk çünkü Atlus oyunlarının Avrupa çıkış tarihleri hep saçma sapan olurdu. Geçen yılki Shin Megami Tensei IV mesela Kuzey Amerika'dan neredeyse 1 buçuk yıl sonra gelmişti buralara. Şaka gibi!

Neyse ki Atlus birkaç ay önce Avrupa'da birlikte çalıştığı yayıncısı NIS America'yı bırakıp Deep Silver'la anlaştı. P5 için daha önce net bir tarih verememişler ama "endişelenmeyin" demişlerdi. Doğru demişler. 14 Şubat oyunun Kuzey Amerika çıkışını yaptığı tarih aynı zamanda. Tırnak yiyerek beklememize, köşe bucak spoiler'dan kaçmamıza, oyunu Kuzey Amerika'dan getirtmeye uğraşmamıza gerek kalmadı.

Bu arada içinde metal kutu, soundtrack, oyuncak, artbook, çanta ve koleksiyon kutusu bulunan "Take Your Heart" Premium Edition da Avrupa'ya geliyor. Türkiye'yi bilemiyorum ama tabii.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum