Persona 5 Royal’in Batı Piyasası İçin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Mart sonunda kavuşuyoruz…

Persona 5 Royal, Japonya’da çıkışını gerçekleştirdikten sonra Batı ülkelerine ne zaman teşrif edeceğini beklemeye başlamıştık. Sonunda oyunun bizler için çıkış tarihi de belli oldu, 31 Mart 2020’de geliyor.

Royal, Persona 5’e çok sayıda yeni içerik ekliyor. Yeni bir oynanabilir karakterimiz var; Kasumi Yoshizawa (kod adı Violet :)) ekibimize dahil oluyor. Oyunda yeni zindanlar, etkinlikler, yeni saldırılar, sosyal bağlantılar var. Haliyle finalde de bir yenilik söz konusu. Boş zamanlarımızda turlayacağımız, keşfe çıkacağımız yeni bölgeler de geliyor. Ayrıca ekibimizin özelleştirilebilir bir mekanı (Thieves Den) da var.

Royal’in haricinde bir de geliştirilme süreci devam eden Persona 5 Scramble: The Phantom Strike oyunu var malumunuz. Hack&slash tarzı bir Persona 5 deneyimi için de bu oyunu bekleyeceğiz. Japonya için önümüzdeki yılın ilk aylarında çıkması bekleniyor. Bu durumda Batı piyasasına en erken yaz aylarında gelecektir. Uzun lafın kısası, Persona 5 maceramız bir süre daha devam edecek. Kendi adıma bundan hiç de şikayetçi değilim, aramızda şikayetçi olan var mı?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum