Persona 5 Tactica, Yeni Bir Fragmanla Karşımızda

Sizin için de Persona 5 denilince akan sular duruyor mu?

Persona 5 çıkalı 6 yılı aşkın bir zaman geçti. Bunu dans severler için Persona 5: Dancing in Starlight takip etti. Sonrasında P5 Royal ile ana oyunun genişletilmiş versiyonuna kavuştuk. Bunula da kalmadı aksiyon-RYO türündeki P5 Strikers geldi. Anlayacağınız Persona 5 ile yolculuğumuz bitmedi, bitemiyor :)

Bu durumdan şikâyetim yok şahsen; ne kadar Persona oyunu çıkarsa çıksın bıkacak gibi değiliz. Atlus da böyle düşünüyor olsa gerek, Persona 6’ya geçmeden araya yeni bir P5 oyunu daha sıkıştırıyor, bu sefer taktik strateji/RYO türünde bir oyunla karşımıza çıkıyor; bu yılın sonlarına doğru Persona 5 Tactica ile buluşacağız.

Bu buluşmaya daha birkaç aylık bir süremiz var, dolayısıyla şimdilik fragmanlarla idare ediyoruz. Oyundan yeni bir fragman daha paylaşıldı:

Fragmanda gördüğümüz üzere, bizleri yine sürreal bir macera bekliyor. Kahramanlarımız, bu yeni macerada bir başka dünyada buluyorlar kendilerini, sonrasında da işler epey çetrefilli bir hal alıyor.

Persona 5 Tactica; 17 Kasım’da PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Switch ve PC’ye çıkıyor. Çıkış gününde Game Pass kütüphanesinde yerini alacak. Fragmanın sonunda paylaşılan bilgiye göre; oyunun çıkış yaptığı gün Repaint Your Heart isimli ek paketi de satışa sunulmuş olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum