Persona Oyunları İlk Kez Xbox'a ve Game Pass'e Geliyor!

PC oyuncuları da yaşadı

Xbox & Bethesda Showcase'in önemli duyurularından biri de Persona 3 Portable, Persona 4 Golden ve Persona 5 Royal'in Xbox ve PC için Game Pass'e geleceğini öğrenmemizdi.

Atlus'un bu popüler rol yapma serisi daha önce Xbox'la hiç buluşmamıştı, bu durum 21 Ekim'de Persona 5 Royal ile değişecek. Persona 5 Royal, PC ve Xbox için çıkacak ve aynı gün Game Pass'e de eklenecek.

Persona 3 Portable ve Persona 4 Golden da 2023 içerisinde oyuncularla buluşacak.

Persona 4 Golden bundan iki sene önce Steam yoluyla PC oyuncularına sunulmuştu. Persona 3 Portable ise Persona 3'ün PSP için hazırlanan özel versiyonu. Bu versiyonda erkek ve kadın ana karakter arasından seçim yapabiliyoruz ve bu seçimimiz oyunun senaryosuna ve gidişatına da doğrudan etki ediyor. Kendisi benim PSP'de en çok oynadığım oyunlardan biridir, PC'ye de gelecek olmasına çok sevindiğimi söylemeliyim. Oyunun hikayesi bir günün sonu ile diğer günün başı arasındaki 'gizli' saati konu alıyor. Karanlık Saat diye bilinen bu saatte şehirde tuhaf şeyler olmaya başlıyor ve Gölgeler ortaya çıkıyor. 

Persona 5 Royal ise Persona 5'in geliştirilmiş hali. Bu versiyondaki yeniliklerin listesini Engin derlemişti, onu da şuradan tekrar paylaşmış olayım.

 

YORUMLAR
biwaly
13 Haziran 2022 14:30

Aga ne ilk defası? 10 sene önce Persona 4 Arena Xbox 360'a çıkmıştı LELELEL. ¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯¯\_(ツ)_/¯

Aga araştırıp haber yapın yav. Elinin altında internet diye süper bir şey var. Kullanmasını öğren.

Parolamı Unuttum