Phil Spencer, Scarlett'te Oyun Oynamaya Başlamış Bile

Nispet yapar gibi

Xbox'ın bir numaralı ismi Phil Spencer, Twitter hesabından attığı mesajla Project Scarlett konsolunu evine götürdüğünü ve oyun oynamaya başladığını söyledi. Spencer, Scarlett'in 'ana konsolu' olduğunu ve oyunlarını Xbox One oyuncularıyla birlikte, Elite Series 2 kontrolcüsünü kullanarak oynadığını söylüyor.

Bu tek mesajdan bile birkaç anlam çıkarmak mümkün. Öncelikle Scarlett'in geliştirme aşamasında öyle bir noktaya gelinmiş olmalı ki, Spencer'ın elinde tamamen çalışır ve eksiksiz bir konsol mevcut. İkincisi, oyunlarını Xbox One oyuncularıyla birlikte online oynaması da geri uyumluluğu gösteriyor. Zaten Scarlett'in aynı Xbox One / Xbox 360 örneğinde olduğu gibi oldukça gelişmiş geri uyumluluk seçeneğine sahip olacağını biliyorduk. Bu geri uyumluluk yalnızca yazılım anlamında değil, donanım anlamında da kendini gösterecek.

Normalde geliştirilmekte olan konsollarda kullanılabilir durumda cihazlar oluyor tabii ki, ama bunlar genellikle özel ağlara bağlı biçimde sınırlı kapsamda kullanılıyor. Ancak en azından Phil Spencer'ın elindeki Scarlett'in şu an tüm dünyaya bağlı olduğunu biliyoruz :)

Acaba Spencer, Scarlett'e dair daha çok bilgi paylaşacak mı, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum