Phil Spencer'a Göre Microsoft'un Amacı, Rakiplerinden Fazla Konsol Satmak Değil

Oyuncu odaklı yaklaşık

Xbox patronu Phil Spencer, Gary Whitta'nın Animal Talking podcast'ine konuk oldu ve Microsoft'un yeni nesle yaklaşımı konusunda yine dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Spencer "eğer derdimiz Sony ve Nintendo'dan daha fazla sayıda konsol satmak olsaydı oyunlarımızı PC'ye de çıkarmazdık. Oyunlarımızı Xbox One'a da çıkarmazdık, xCloud da yapmaz ve oyunculara oyunlarını telefonlarında oynama imkanı vermezdik" diyor.

"Ben ne kadar konsol satıyorum, diğer firmalar ne kadar konsol satıyor şeklinde bir yaklaşımımız yok" demiş Phil Spencer.

Şahsen Microsoft'un Game Pass ile müthiş bir iş çıkardığını düşünüyorum ve Spencer'ın açıklamaları da zaten yaklaşımlarının oyuncu odaklı olduğunu her seferinde kanıtlıyor. Microsoft'un birinci parti oyunlarına PC ve Xbox One (ve yakında Xbox Series X) ile, daha ilk günden, oldukça düşük bir aylık abonelik ücreti karşılığında erişebilmek oyuncular açısından gerçekten de önemli bir avantaj. Sırf bu ay içinde bile Microsoft Flight Simulator 2020, Battletoads ve Wasteland 3 gibi önemli oyunları bu sayede ek bir ücret ödemeden oynama imkanına kavuşacağız.

Phil Spencer'ın da katıldığı Animal Talking yayınını aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum