Advertisement

Phil Spencer'ın Fallout 76 Üssüne Atom Bombası Atan Oyuncu Konuştu

Saldırı aylardır planlanıyormuş

Microsoft Gaming CEO Phil Spencer'ın başı şu sıralar biraz dertte. Tango Gameworks ve Arkane Austin'in kapatılmasının ardından herkes bu karara farklı şekillerde tepki gösterdi. İlgi çeken tepkilerden biri de Fallout 76 evreninden gelmişti. Bir oyuncu, Phil Spencer'ın üssüne atom bombası gönderdi.

Bunu fark edip Twitter'da paylaşım yapan hesabın altında ise, "saldırıyı" gerçekleştiren kişiyi öğrenme şansımız oldu: Real1090Jake.

Kotaku ekibi de kendisine ulaşarak bu saldırı hakkındaki detayları vermesini istemiş. Real1090Jake'in cevapları oldukça dikkat çekici.

Öncelikle en önemli detayı paylaşalım. Dostumuz zaten bu saldırıyı bir süredir planlıyormuş. Fakat gerekli seviyeye ulaşması ve atom bombasını hazırlaması biraz uzun sürmüş. 

Yaklaşık bir aydır bu proje üzerinde çalışan real1090jake, daha önce oyun içerisinde birkaç kez de Spencer'ın kendisine denk gelmiş. Hatta yaptığı paylaşımda Spencer ile karşı karşıya durduğu bir görüntü de mevcut. Kendisiyle savaşmak istediğini söyleyen real1090jake, Spencer'ın bu isteği karşılıksız bırakması üzerine bu planı hayata geçirmeye karar vermiş.

RYO'larda "kötü adam" olmayı seven real1090jake, saldırının kişisel olmadığını ve Phil ile bir sorunu olmadığını da not ediyor. Hatta geçtiğimiz gün Twitter hesabı üzerinden "Phil de Fallout 76 da çok cool" şeklinde bir açıklama da yapmış.

Biz yine de saldırının gerçekleştiği günü manidar bulduk... 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum