Pierre Gilhodes'tan Gobliins 2 - The Prince Buffoon'un Devamı Geliyor!

Gobliins 6 ama aslında 2.5

Klasik Gobliins serisinin büyük bir hayranı olarak size beni çok sevindiren bir haberden bahsedeceğim şimdi. Serinin orijinal yaratıcısı Pierre Gilhodes, Gobliins 6 üzerinde çalışmaya başladığını duyurdu. Dahası, Gobliiins 6 aslında Gobliins 2 - The Prince Buffoon'un doğrudan devamı olacak ve Fingus ve Winkle ile komik, gizemli ve beklenmedik olaylarla dolu bir maceraya çıkacağız.

Ben hem Gobliiins 2'yi hem de Goblins 3'ü müthiş severim ama 2. oyunun yeri çok ayrıdır. O yüzden bu çılgın ikiliyle tekrar yeni bir macera oynayabilme düşüncesi bile heyecanlandırdı. Beni daha iyi anlayabilmeniz için zamanında yazmış olduğum Son Jeton'u okumanızı öneririm :)

Gobliins 6'da Winkle ortadan kayboluyor ve Fingus da onu kurtarmak için tekrar aksiyona dalıyor. İkili birlikte zalim fatih Karcassio'ya karşı gelecek ve krallığı kurtaracaklar. Her iki karakterimiz de kendi envanterlerine sahip olacaklar, bu da oyuna ekstradan bir tazelik katmış olacak.

Pierre Gilhodes oyunun geliştirme sürecinin yaklaşık iki buçuk yıl alacağını söylüyor. Kickstarter kampanyası başlatılan oyunda toplanacak ekstra parayla animasyonlar için ayrı bir tasarımcı, test ekibi vs almayı planlıyormuş Gilhodes.

Kampanyayı incelemek veya belki de destek olmak isterseniz linki şurada.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum